12 000 lékařů v USA žádá agenturu FDA, aby nechala upozorňovat na to, že sýry vyvolávají rakovinu

FDA - Food and Drug Administration- Úřad pro kontrolu potravin a léčiv je vládní agentura USA, resortu zdraví a služeb, která je zodpovědná za kontrolu a regulaci potravin, doplňků stravy, léčiv (pro lidi i zvířata), kosmetických přípravků, lékařských přístrojů a biofarmaceutických a krevních produktů v USA.

Arjun Walia

Fakta:

Sdružení lékařů pro odpovědnou medicínu (PCRM) nedávno podalo občanskou petici u FDA za změnu označování sýrů tak, aby na nich bylo uvedeno varování před rakovinou.

Důvodem je, že naše federální zdravotní regulační agentury a velké potravinářské společnosti uvádějí na trh mléčné výrobky jako bezpečné, zdravé a nezbytné, přičemž věda jasně říká něco jiného.

Co se budoucí lékaři učí o výživě na lékařských fakultách? Šokující a bohužel nic. Proč? Protože výživa nepřináší zisk a léčba lidí stravou nejlépe již od narození od zrodu tradičního zdravotnického průmyslu nepřipadá v úvahu.

Smutnou realitou je, že „lékařskou profesi si kupuje farmaceutický průmysl, a to nejen z pohledu praktického výkonu, ale také z hlediska výuky a výzkumu. Akademické instituce této země se nechávají platit agenty farmaceutického průmyslu. Myslím, že je to hanebné. “- Arnold Seymour Relman (zdroj)

Naštěstí se věci mění a rychle mění. Mnoho lidí bere své vzdělávání o výživě do svých rukou a na straně druhé i mnoho lékařů se také vzdělává o výživě prostřednictvím rozsáhlých studií a klinických důkazů, které jsou k dispozici.

Jeden z nejnovějších příkladů lékařů, kteří se vzdělávají, právě pochází z PCRM, který nedávno podal občanskou petici u FDA za změnu označování sýrů tak, aby na nich bylo uvedeno varování před rakovinou.

Proč? Protože na základě výzkumu nejsou sýry a mléčné výrobky vhodné, ale ve skutečnosti jsou špatné. Tato skutečnost může být pro mnoho lidí těžko uvěřitelná s ohledem na skutečnost, že jsou tak dlouho jednou ze stabilních skupin potravin. Je na čase si uvědomit, že „výživová výchova“, se kterou vyrůstáme, je produktem velkých potravinářských společností a marketingu, není podporována žádnou vědou a stále více lidí si začínají uvědomovat, co nám současné vědecké poznatky skutečně potvrzují.

V petici je uvedeno:

Sýr z mléka obsahuje reprodukční hormony, které mohou zvyšovat riziko úmrtnosti na rakovinu prsu (tato věta je to, co chtějí, aby bylo uvedeno na výrobcích).

Mléčné výrobky s vysokým obsahem tuků, jako jsou sýry, jsou spojeny se zvýšeným rizikem rakoviny prsu, protože obsahují růstový faktor podobný inzulínu (IGF-1) a další růstové hormony.

Aby se zajistilo, že Američané pochopí potenciální významná zdravotní rizika a z toho vyplývající možné dlouhodobé náklady spojené se spotřebou mléčných sýrových výrobků, měla by agentura FDA zajistit, aby výše uvedené oznámení bylo viditelně umístěno na obalech a bylo by jím označovány všechny sýry a výrobky z nich.

Je pro mě zajímavé, že zmiňují růstový hormon IGF-1.

Studie z roku 2015 publikovaná v časopise Cell Metabolism je jednou z mnoha studií, které poukazují na to, že myši a lidé s nedostatkem receptoru růstového hormonu IGF-1 vykazují významné snížení nemocí souvisejících s věkem.

Vzhledem k tomu, že snížený příjem bílkovin snižuje aktivitu GHR-IGF-1, byla zkoumána souvislost mezi příjmem bílkovin a úmrtností. Dobrovolníci v počtu 6 381 ve věku 50–65 let, kteří uváděli vysoký příjem bílkovin, měli během 18letého sledovacího období 75% zvýšení celkové úmrtnosti, přičemž z toho byla úmrtnost na rakovinu a cukrovku 4násobná. Tyto souvislosti neplatily nebo poměry byly nižší, pokud živočišná bílkovina byla nahrazena úplně či částečně bílkovinou rostlinnou.

Tuto studii potvrzuje řadu dalších výzkumů, které prokazují, že živočišné bílkoviny prudce zvyšují množství růstového hormonu IFG-1, což v dlouhodobém horizontu vede k celé řadě nemocí, včetně rakoviny. Na straně druhé rostlinná bílkovina tento vliv nemá, případně minimální.

Půst a růstový hormon

Půst regeneruje kmenové buňky a tím zpomaluje celkový proces stárnutí, což je mj. výsledkem toho, že půst snižuje naše hladiny růstového hormonu IGF-1. Potvrdilo se, že půst snižuje rizika mnoha nemocí souvisejících s věkem, a to i Parkinsonovu a Alzheimerovu chorobu, které dokonce může i zvrátit.

Nedávná studie provedená vědci v Kalifornii a Francii zjistila, že bílkoviny z masa jsou spojeny s velmi prudkým zvýšeným rizikem srdečních chorob, zatímco bílkoviny z ořechů a semen jsou ve skutečnosti prospěšné pro lidské srdce.

Tato kohortová studie má název „Modely příjmu rostlinných a živočišných bílkovin v souvislosti s kardiovaskulární úmrtností: Adventist Health Study-2“. Byl to společný projekt mezi vědci z Loma Linda University of Public Health v Kalifornii a AgroParisTech a Institutem Národní de la Recherche Agronomique v Paříži.

Studie byla zveřejněna v Mezinárodním věstníku epidemiologie (International Journal of Epidemiology).

Vědci zjistili, že lidé, kteří jedli velké množství bílkovin z masa, což je každodenní normou pro mnoho lidí, představovali část lidské populace, která zaznamenala 60% nárůst kardiovaskulárních chorob (CVD), zatímco lidé, kteří konzumovali velká množství rostlinných bílkovin, především z ořechů a semen ve skutečnosti zaznamenali 40% snížení CVD.

Mléčné výrobky a „Spouštění rakoviny“. Studie trvající 27 let

Doktor Colin Campbell, autor „China Study“ zjistil, že živočišný protein (kasein) může „spustit“ a zrychlit rakovinu, zatímco rostlinná bílkovina má opačný účinek.

 "V počátcích své kariéry jsem dělal jen to, co tehdy doporučovala a tvrdila tradiční věda. Nicméně jsem zjistil, že strava s vyšším příjmem živočišných bílkovin byla spojena s nárustem rakoviny jater na Filipínách. Když se objevila další pozoruhodná zpráva z Indie, která dokazovala, že kasein u potkanů při obvyklých hladinách příjmu dramaticky podporoval rakovinu jater,

podnítila moji studii „Projekt Čína“, která trvala 27 let. Udělali jsme desítky experimentů, abychom zjistili, zda je to pravda a dále, jak to funguje. “- Dr. Colin Campbell, (China Study)

Dr. Campbell je americký biochemik, který se specializuje na vliv výživy na dlouhodobé zdraví. Je emeritním profesorem Nutriční biochemie (Emeritus of Nutritional Biochemistry) na Cornell University, doktor věd v oblasti výživy, biochemie a mikrobiologie.

Vědci jako dr. Campbell a jejich práce jsou velice důležité ve světě medicinského vzdělávání a akademické obce, protože tato téměř ignoruje výživu.

Kasein je nejvýznamnějším chemickým karcinogenem, jaký byl kdy identifikován, snažte se ho maximálně omezit, respektive vyřaďte mléko a mléčné výrobky ze stravy, co nejvíce, jak doporučují i experti Harvardu. (zdroj)

Dr. Campbell nezjišťoval jen vzájemné vztahy, ale pomocí studií na zvířatech zjistil, že kasein ve skutečnosti „zapíná“ rakovinu. Když byla zvířata krmena stravou s vysokým obsahem kaseinu, rakovina se u nich dramaticky zvýšila. Ještě zajímavější poznatek je, když se rozhodli provést srovnání za použití rostlinné bílkoviny.

Naučili jsme se přitom, že rakovinu dokážeme vyvolat i zastavit. Umíme ji vyvolat zvýšením spotřeby kaseinu. Naopak ji zastavíme snížením příjmu kaseinu, či jeho nahrazením rostlinnou bílkovinou. To byla opravdu vzrušující věc, že ​​jsme mohli pomocí stravy zapnout a vypnout rakovinu, myslím, že to bylo docela překvapivé. - dr. Campbell (zdroj)

Jsme jediný druh na planetě, který po odstavení mláďat konzumuje mléko a navíc jiného živočicha. Snížení aktivity laktázy (enzym trávicí mléčný cukr - laktózu) po kojení je geneticky naprogramovanou událostí. A proto přibližně 75% populace Země trpí nesnášenlivostí laktózy (intolerance), protože je to naprosto přirozené. Lidské tělo není uzpůsobeno na pití mléka od jakéhokoliv zvířete, proto jsme si museli vyvinout gen, abychom jej dokázali strávit.

Statistiky se u jednotlivých ras, národů a zemí liší, ale celkově ukazují abnormální počet jednotlivců s intolerancí. V některých asijských zemích je dokonce 90% populace intolerantní na laktózu.

Závěr

Velké potravinářské společnosti nás přesvědčily, že mléko a mléčné výrobky jsou zdravé. Jako nástroje hromadného marketingu využívaly bílkoviny a vápník (jsou přítomny v dostatečném množství v řadě rostlinných zdrojů), aby prosadily co nejvyšší konzumaci mléčných výrobků v lidské populaci a tím dosáhly velmi velkého zisku, a to vše na úkor zdraví lidí!

Toto je jeden z mnoha příkladů manipulace s masovým vnímáním

Originál: collective-evolution.com

Co tomu předcházelo - nové nutriční doporučení od expertů z Harvardu z roku 2011

Odborníci z Harvard School of Public Health uveřejnili v roce 2011 nové nutriční doporučení ve formě tzv. talíře zdravého stravování, který byl určen americkému ministerstvu zemědělství a dalším odborníkům. Univerzita touto novou směrnicí nahradila překonanou a zavádějící potravinovou pyramidu, protože ta byla ovlivněna finančními zájmy, mj. "mléčnou" lobby.

Takže Američané jsou dnes nejbohatším národem na světě, ale zároveň nejtlustším a nejnemocnějším

Tato nová "pyramida" shrnuje nejlepší dietní informace, které jsou dnes k dispozici a nejsou vytesané do kamene, protože vědci nepochybně objeví v následujících letech nové informace  pro zdravé stravování.

Doporučení:

  • 50% zelenina a ovoce (nepočítat do to brambory), omezeně brambory, protože mají negativní dopad na hladinu cukru v krvi (mají vysoký glykemický index)
  • 25% celozrná strava, nižší vliv na hladinu krevního cukru a inzulínu oproti rafinovaným obilovinám
  • 25% protein - bílé maso, fazole a ořechy, přičemž omezte červené maso a vyhněte se zpracovanému jako je například slanina a klobásy
  • používejte zdravé rostlinné oleje a vyhýbejte se částečně hydrogenovaným olejům, které obsahují nezdravé trans-tuky. Pijte vodu, kávu nebo čaj. Vyhýbejte se sladkým nápojům, vyřaďte - omezte mléko a mléčné výrobky - jedna až dvě porce denně jen pokud si to přejete a omezte džusy - maximálně malá sklenice denně
  • s nízkým obsahem tuku neznamená zdravé
Experti z Harvardu doporučují vyřadit z jídelníčku mléčné výrobky s tím, že k získávání vápníku pro lidský organismus je mnohem vhodnější například zelenina jako je kapusta, brokolice nebo květák, dále například ze sojového mléka nebo luštěnin a ořechů.
 

Zdroj:

Více:

Každá nemoc je způsobena narůstající jedovatostí lidského organismu.

Úžasný: MUDr. Henry Bieler

 

 

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ ČLÁNKY

 

       NOVĚ PUBLIKOVANÉ ČLÁNKY

           BŘEZEN 2024 -31 článků

           DUBEN 2024 - 27 článků

 

Nejlepší DIETY pro celkové zdra ví v roce 2024 - středomořská, DASH a MIND - U.S. News & World Report

  

100% REISHI - houba mládí a zdravé dlou h ověkosti - 3 unikátní, bezkonkurenční extrakty

31 důvodů proč se NENECHÁM OČKOVAT - izraelský rabín Chananya Weisman

Dr. Peter  McCullough: Jak přírodně DETOXIKOVAT tělo PO OČKOVÁNÍ mRNA vakcínou (protokol) - video

  Devastující efekt pro zdraví - glutaman sodný, aspartam a další excitotoxiny

Jak se přírodní cestou uzdravit z chronické Boreliózy, Chlamydiózy, EB virózy... únavového syndromu

CORDYCEPS - silná imunita a nárůst energie

Překyselené tělo: začátek vážné nemoci

ZVRÁCENÍ POSTUPU DIABETU 2. typu začíná u ignorování běžných doporučení, MUDr. Sarah Hallbergová - video

Protokol pro prevenci pro uzdravené klienty - Ing. Zdeněk Rozehnal

BOSWELIA serrata (kadidlo) - jeden z nejsilnějších přírodních léků Matky Země

Tibetská houba, tibetské krystaly a kombucha - darování, prodej

Léčte záněty a ne Cholesterol, MUDr. Marc Sircus

100% ČAGA ze Sibiře, nejvyšší množství účinných látek garantující Certifikát 

Mamografie způsobuje rakovinu prsu, MUDr. Ben Johnson, M.D., N.M.D., D.O.

Účinný lék na rakovinu plic na Kubě, proč ho mít nemůžeme? Leif Davenport

Artróza - kmenové buňky - Podvod!

Lékaři se sami uzdravili z Roztroušené sklerózy, prof. George Jelinek, dr. Terry Wahlsová

Jak se skutečně zdravě stravovat...

Proč průběžně a jak detoxikovat tělo

  PROTINÁDOROVÝ účinek extraktů z REISHI a CORIOLUSU na úrovni klinických studií

Žaloba na farmaceutické korporace, MUDr. Matthias Rath

Koloidní stříbro - účinné přírodní antibiotikum, hustoty koloidního stříbra, doporučené dávkování

 

  Odstranění rtuti, hliníku a dalších toxinů z těla, včetně p revence - MUDr. Dietrich Klinghardt

Zblblo již lidstvo natolik, že se nechá obelhat pohádkami o vražedném oxidu uhličitém?

Jak na Parkinsona? Glutathionem, Hericiem a odstraněním neurotoxinů Chlorellou

    Zkušenosti klientů s Úspěšnou léčbou především boreliózy, chlamydiózy, únavového syndromu...

 

Proč my máme potravinové alergie, přičemž je naši prarodiče neměli?

 

OVĚŘENÉ PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY

Cílem správné medicíny je předcházení nemocí a prodloužení zdravé dlouhověkosti. Ideálem medicíny je odstranit mít potřebu lékaře.

MUDr. William J. Mayo

 

 

TŘI UNIKÁTNÍ EXTRAKTY

Z DUANWOOD RED REISHI

Za  účinné  se  z  Reishi  považují  pouze  kvalitně  provedené  a  čisté  extrakty,  které  mají  dobrou  biologickou  dostupnost  a  jsou  zbavené  nestravitelného  chitinu;  nelze  tedy  použít  pouhý  prášek  z  usušené  houby.

 

          EXTRAKT                 SPÓR

Nejsilnější extrakt z REISHI na českém trhu!!!100% spórový prášek z Duanwood Red Reishi!!!

 

TRITERPEN MAX

Extrakt s vysokým obsahem triterpenoidů. Více než 20 triterpenoidů%!

ZDE ROSTE NEJÚČINNĚJŠÍ REISHI

DUANWOOD RED REISHI

zdroj výše nejúčinnějších extraktů

Video z návštěvy Čechů u pěstitelů Duanwood Red Reishi v Číně, v horské oblasti Jiangshan

 

FAKTA O REISHI,

MYKOLOGIE, HISTORIE, PĚSTOVÁNÍ, ÚČINNÉ LÁTKY, JAK JE TO S JEJÍ KVALITOU?

 

 

 

 CORDYCEPS, EXTRA SILNÝ

NEJVYŠŠÍ GARANTOVANÉ MNOŽSTVÍ ÚČINNÝCH LÁTEK - CERTIFIKÁT COA

Nejsilnější Cordyceps na českém trhu!!!

CORDYCEPS - video

100% Sibiřská Čaga

ČAGA - video

HERICIUM - video

 

  BETAGLUKAN           HLÍVA

        extrakt               extrakt

Betaglucan MaxCellHlíva ústřičná

BETAGLUKAN - video

 

    KURKUMIN            AŠVAGANDA

        extrakt                    extrakt

Betaglucan MaxCellNejsilnější Ašvaganda na Českém trhu

ASHWAGANDHA - video

 

RDESNO             ANNONA

extrakt                  extrakt

Vysoce účinný extrakt z listů

 

ČAGA - video

Z ověřených dat vyplývá, že člověk, který covid prodělal, je třináckrát lépe chráněn, než člověk, který má dvě dávky vakcíny.

prof. Jiří Beran, 13.11.2021

prof. Jiří Beran, 15.11.2021

 

TEČKOVANÝ PŘÍBĚH

"NEVĚŘÍM UŽ BÍLÝM PLÁŠŤŮM, ALE LIDEM"

medicinský inženýr

JURAJ Orság


 

TEČKOVANÉ PŘÍBĚHY

dokument z 31. srpna 2022

Nadační fond Svědomí Národa

 

KUBEK 2009

 

DOKUMENT ČT 2

BYZNYS V BÍLÝCH PLÁŠTÍCH

DOKUMENT ČT 2

ŠKODLIVOST MOBILNÍCH SÍTÍ

             TEST

BARVOSLEPOSTI

 

 

ROK SI NIČÍME IMUNITU,

možná i proto je tolik nemocných, říká česká vědkyně, vedoucí týmu Centra buněčného a tkáňového inženýrství FN u sv. Anny...

doc. RNDr. Irena Koutná, Ph.D.

Aktualizovaný jmenný seznam s portovců zemřelých od 1.1.2021 do 31.12.2023 v souvislosti s "vakcinací" na covid

Ú MRTÍ - 1480

SRDEČNÍ ZÁSTAVY - 2107

   PATOLOG dr. Ryan Cole oprávněně VAROVAL

 

RENOMOVANÝ PATOLOG   dr. RYAN COLE - přednáška

ALARMUJÍCÍ EFEKT  covid (spike) injekcí (mRNA) na mozek, srdce, ledviny a ostatní orgány

  • Spousta lidí postrádá enzym, který rozkládá RNA
  • Naprosto porušujeme Norimberský kodex z roku 1947...

český dabing - 17:08

Lékařský summit, San Antonio, Texas, USA - 27.7.2021

 

AMERICA´S FRONTLINE DOCTORS

POSTAVIT SE NA ODPOR

 

FRONTLINE NEWS

 

 

ZAČNĚTE U SEBE

ZÁKLADEM ZDRAVÍ JE PREVENCE S NÁVRATEM K PŘÍRODĚ

Doporučuji:

každé ráno cca 30 minut před snídaní

vypít cca 4 dcl vlažné čisté pramenité vody s citrónem (můžete přidat až půl lžičky jedlé sody) a pro posílení imunity a energie můžete použít dvojitý extrakt (1-2 kapsle) z

  a nejdříve po 15 minutách:

případně nejen pro psychiku:

pro střevo kvalitní probiotika:

  • kysané zelí, které si sami jednoduše vyrobíte POUZE VY! Pozor na "BRUSELSKÉ" kysané zelí! S éčkama
 

 

VÁLEK U MORAVCE V OVM

10. dubna 2022

NEHORÁZNĚ LŽE

 

 

Fakta nepřestávají existovat tím, že se o nich nesmí hovořit. Pravda je dcerou času

 

SVĚT SE ZBLÁZNIL

Toto je novodobá reklama na co?

MUDr. Anastasia Maria Loupis: Tento model je v ohrožení života